21018. Україна. м.Вінниця. вул.Василя Стуса. 26моб. +38 (093) 047 01 01e-mail: ten.vonitra%40muecyl

21018. Україна. м.Вінниця. вул.Василя Стуса. 26моб. +38 (093) 047 01 01e-mail: ten.vonitra%40muecyl

Учениця Вінницької приватної гімназії «Дельфін» - стипендіатка Президента України!


Напередодні Нового 2023 року, 9 грудня 2022 року, видано наказ Міністерства освіти і науки України про стипендіатів Президента України – переможців ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Таке почесне звання здобули 4 учениці Вінниччини, одна із них – Грига Єлизавета, учениця 7 класу нашої гімназії.Вітання стипендіатам розміщено на сторінках у соцмережах Голови Вінницької ОДА Сергія БОРЗОВА, Департаменту гуманітарної політики Вінницької облдержадміністрації, Вінницької приватної гімназії «Дельфін»!Шлях конкурсантки був не простим: потрібно було наполегливо готуватися та перемогти в усіх чотирьох етапах: шкільному, міському, обласному та фінальному! І на цьому шляху у Лізи була надійна підтримка, - її вчителька української мови та літератури Олена Панчук-Федорук, яка не лише професійно готувала ученицю до конкурсу, але і допомагала подолати хвилювання та повірити в свої сили.
А вже в цьому навчальному році перемогу в міському етапі цього конкурсу здобула Марія Каменщикова, учениця 8 класу, яка готується до участі в ІІІ (обласному) етапі, що відбудеться в січні 2023 року!
Вітаємо нашу талановиту молодь і віримо, що творчість Шевченка допомагає долати перешкоди та вчить єдності, стійкості й незламності!